ShelinaSalsa in Eindhoven

 

ShelinaSalsa is gevestigd aan de Willem Rosestraat 2a in Eindhoven waar we de beschikking hebben over twee stijlvol ingerichte danszalen. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde dansschool met inmiddels een groot ledenaantal.

Onder leiding van Shelina Donkers straalt het uitgebreide les programma een duidelijke visie uit: op een rustige, ontspannen manier de in’s & out’s van salsa en andere latin dansen (zoals Bachata, Mambo, ChaCha, footwork, shines) overbrengen op lesdeelnemers.

Samen met het voltallige docententeam hebben we meer dan 30 jaar latin-ervaring in huis, wat zich vertaalt in een grote diversiteit aan lessen, techniek en styling. De passie voor dansen wordt altijd vol enthousiasme doorgegeven!

Je kunt in deze stijlvolle dansschool terecht voor verschillende levels van salsa, mambo, chachacha, bachata, footwork  ,West coast swing, Pachanga en shines.

 

 

Elke 4e zondag v/d maand: Latin Sunday

Aanstaande zondag is er Social dance: Latin Sunday bij ShelinaSalsa! Je kunt vanaf 17:00 uur terecht om de avond te beginnen met heerlijk indische keuken door Oriental Express! Gado Gado , lemper , sate met lontong en nog meer! Natuurlijk komen we niet alleen om te eten maar ook om te dansen .DJLouis van Esch zal deze avond de muzikale omlijsting verzorgen !

Entree 3,50

Datum / tijd: Zondag 17:00 t/m 22:00

DJ: Louise van Salsa LA

 

 

Lesrooster September online

Het lesrooster van de September cursus staat nu online!
Klik hier om het lesrooster te bekijken. De September cursus is 14 weken en gaat van start op maandag 15 September.  De laatste les is op vrijdag 19 December.

 

 

Friday Social Dance

Onze reguliere , wekelijkse social nights zijn veranderd.

In plaats hiervan geven wij vanaf Juni 2014 op elke 2e vrijdag van de maand een feest.

De tweedde editie hiervan is op vrijdag 12 September.

Entree: 3,5-

Tijd: 22:00 t/m 02:00