ShelinaSalsa in Eindhoven

 

ShelinaSalsa is gevestigd aan de Willem Rosestraat 2a in Eindhoven waar we de beschikking hebben over twee stijlvol ingerichte danszalen. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde dansschool met inmiddels een groot ledenaantal.

Onder leiding van Shelina Donkers straalt het uitgebreide les programma een duidelijke visie uit: op een rustige, ontspannen manier de in’s & out’s van salsa en andere latin dansen (zoals Bachata, Mambo, ChaCha, footwork, shines) overbrengen op lesdeelnemers.

Samen met het voltallige docententeam hebben we meer dan 30 jaar latin-ervaring in huis, wat zich vertaalt in een grote diversiteit aan lessen, techniek en styling. De passie voor dansen wordt altijd vol enthousiasme doorgegeven!

Je kunt in deze stijlvolle dansschool terecht voor verschillende levels van salsa, mambo, chachacha, bachata, footwork  ,West coast swing, Pachanga en shines.

 

Lesrooster Zomercursus Juli online

 

Het lesrooster van de zomercursus staat nu online!

Klik hier om het lesrooster te bekijken. De zomer cursus is 6 weken en gaat van start op maandag 21 Juli.  De laatste les is op vrijdag 28 Augustus.

 

Friday Social Dance 

Onze reguliere , wekelijkse social nights zijn veranderd.

In plaats hiervan geven wij vanaf Juni 2014 op elke 2e vrijdag van de maand een feest.

De tweedde editie hiervan is op vrijdag 11 Juli. Tijdens deze avond zal er een optreden zijn van Shelina met haar nieuwste solo show!

Entree: 5,-

Tijd: 22:00 t/m 02:00

DJ: Louise van Salsa LA

 

Elke 4e zondag v/d maand: Latin Sunday

Sinds de openings BBQ party op 25 Mei geven wij vanaf nu ook elke 4e Zondag van de maand een feest: Latin Sunday. De afgelopen editie was super gezellig en er is heel wat afgedanst!

Graag zien we jou op 27 Juli weer op onze Latin Sunday social.