ShelinaSalsa in Eindhoven

 

ShelinaSalsa is gevestigd aan de Willem Rosestraat 2a in Eindhoven waar we de beschikking hebben over twee stijlvol ingerichte danszalen. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde dansschool met inmiddels een groot ledenaantal.

Onder leiding van broer en zus Shelina & Glenn Donkers straalt het uitgebreide les programma een duidelijke visie uit: op een rustige, ontspannen manier de in’s & out’s van salsa en andere latin dansen (zoals Bachata, Mambo, ChaCha, footwork, shines) overbrengen op lesdeelnemers.

 

Samen met hun dansteams reizen ze internationaal om workshops en shows te geven. Hierbij blijven ze zichzelf altijd op internationaal niveau ontwikkelen, wat zich vertaalt in een grote diversiteit aan lessen, techniek en styling. De passie voor dansen wordt altijd vol enthousiasme doorgegeven!

Je kunt in deze stijlvolle dansschool terecht voor verschillende levels van salsa, mambo, chachacha, bachata, footwork  ,West coast swing, Pachanga en shines.

 

 

 

Friday Social Dance

Elke 2e vrijdag v/d maand is het raak bij Eindhoven ShelinaSalsa!! Na even een korte break van social’s we are back.. En hoe!! De afgelopen social’s waren lekker druk en gezellig.

De hele avond dansen op mooie, dansbare muziek. Een laagdrempelig maar vooral gezellige dansavond!  Laat weten dat je komt en meld je aan op onze page klik hier.

Datum: Vrijdag 14 November

Tijd : 22:00 t/m02:00

DJ: Deejay El Jomry
Entree: 3,50