Shelina Salsa in Eindhoven

Shelina Salsa is gevestigd aan de Willem Rosestraat 2a in Eindhoven. Hier hebben we de beschikking hebben over twee stijlvol ingerichte danszalen. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde dansschool met inmiddels een groot ledenaantal. 

                                                                           .

Onder leiding van broer en zus Shelina & Glenn Donkers straalt het uitgebreide les programma een duidelijke visie uit.  Op een rustige, ontspannen manier de in’s & out’s van salsa en andere latin dansen (zoals Bachata, Mambo, ChaCha, footwork, shines) overbrengen op les deelnemers. Heb je twee linkervoeten? Ook zo stijf als een plank? Maak je geen zorgen.. Onze ervaring is dat met de juiste begeleiding en vooral met veel plezier kan iedereen dansen!

Samen met hun dansteams reizen ze internationaal om workshops en shows te geven. Hierbij blijven ze zichzelf altijd op internationaal niveau ontwikkelen, wat zich vertaalt in een grote diversiteit aan lessen, techniek en styling. De passie voor dansen wordt altijd vol enthousiasme tijdens de les doorgegeven!

Je kunt in deze stijlvolle dansschool terecht voor verschillende levels van salsa, mambo, chachacha, bachata, footwork  ,West coast swing, Pachanga en shines.

 

 

Shelina Salsa Lesrooster Zomercursus 2015  online

Het Shelina Salsa lesrooster van de Zomercursus staat nu online!
Klik hier Om het lesrooster te bekijken. De Zomercursus is 4 weken en gaat van start op maandag 3 Augustus.  De laatste les is op Donderdag 27 Augustus.  Klik hier om ook gelijk  onze nieuwe algemene voorwaarden te bekijken.
*Nieuwe les Kizomba*

Woensdag 19:00 beginners

Woensdag 20:00 Gevorderd

Kom en leer kizomba deze les wordt gegeven door Shelina en onze nieuwe docente & wel bekende kizomba danser Salah!

 

 

Nieuwe les: Ladies styling choreo class!

ShelinaSalsa presents a choreography class for Ladies!
In het nieuwe seizoen is er elke donderdag avond om 22:00 speciaal een les voor vrouwen die zichzelf naar the next level willen brengen.
In deze les zal ze haar persoonlijke interpretatie van dans en expressie overbrengen door middel van een choreografie/show. Na het aanleren van de choreo is er de mogelijkheid de show op te treden met Shelina en de andere dames! Let op! Optreden is niet verplicht!
Wat je in deze lessen kunt verwachten:
- Ladystyling & Body movement
– Musicality & Expression
– Classy arm styling. (How to move your hands and arms)
– Sensual bodymovement.
– Expression. (Dance Funky & Sexy at the same time)

Start cursus: donderdag 23 April

Tijd: 22:00 – 23:00

Kosten: Normale cursus prijs! 140,- voor 14 weken (valt onder onbeperkt)

 

 

Shelina Salsa Fanpage

We hebben een nieuwe Fanpage! Op deze pagina houden we je van allerlei dingen op de hoogte. We posten regelmatig filmpjes,foto’s van de lessen en van onze eigen persoonlijke trainingen. Ook delen we op deze pagina onze party agenda, favoriete muziek en dansers en anderen  dingen!
Like en volg onze pagina! https://www.facebook.com/shelinasalsa