ShelinaSalsa in Eindhoven

 

ShelinaSalsa is gevestigd aan de Willem Rosestraat 2a in Eindhoven waar we de beschikking hebben over twee stijlvol ingerichte danszalen. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde dansschool met inmiddels een groot ledenaantal.

Onder leiding van Shelina Donkers straalt het uitgebreide les programma een duidelijke visie uit: op een rustige, ontspannen manier de in’s & out’s van salsa en andere latin dansen (zoals Bachata, Mambo, ChaCha, footwork, shines) overbrengen op lesdeelnemers.

Samen met het voltallige docententeam hebben we meer dan 30 jaar latin-ervaring in huis, wat zich vertaalt in een grote diversiteit aan lessen, techniek en styling. De passie voor dansen wordt altijd vol enthousiasme doorgegeven!

Je kunt in deze stijlvolle dansschool terecht voor verschillende levels van salsa, mambo, chachacha, bachata, footwork  ,West coast swing, Pachanga en shines.

 

 

 25 Mei Opening Latin Sunday BBQ party! 

Zondag 25 Mei is er bij Shelina Salsa een BBQ party! Dit is de opening van een nieuw maandelijks feest in Eindhoven: Latin Sunday! Latin Sunday zal elke 4e zondag van de maand plaatsvinden.

Het is een gezelligheids feest voor de beginnende tot gevorderde danser. Elke maand nodigen wij een DJ uit voor de beste muziek! Toegankelijk, gevarieerd en fijn om te dansen! Dit maal zal DJ Jerry de muzikale omlijsting verzorgen.
Het openings feest zal beginnen met een BBQ. Als we zijn uitgebuikt & bijgekletst zal er een workshop worden gegeven door Maud & Soeniel. (Surprise / open level! )
Na de workshop gaat het feest van start en zullen Maud & Soeniel hun WK (world championships) show performen!

Datum / Tijd: 25 Mei 17:00 – 00:00
Kosten: 15,-

Aanmelden kan aan de bar bij Silvia of door middel van een e-mail naar info@shelinasalsa.nl

 

 

Lesrooster April  online.

De opendagen in April zijn in de week van : Maandag 21 April t/m 25 April. De Opendagen zijn tevens ook de eerste lessen dus kom langs en laat je overtuigen!

In dit seizoen zijn er een tal van nieuwe lessen te volgen;

- West coast swing

- Salsarobics

- Rueda del casino

- Pachanga beginners

- Cha cha

 

Klik hier om naar het lesrooster te gaan.

Actie!
Indien je betaling binnen is voor 15 April krijg je 10,- korting. Deze actie geld zowel voor 1 cursus , 2 cursussen en onbeperkt.

 

 

West Coast swing

Nieuw! West coast swing in Eindhoven. Nog niet bekend met WestCoastSwing?

Dan is deze cursus de gelegenheid om in een korte tijd veel te leren over deze zeer populaire dans uit de VS.
Het is een hippe en stylisch partnerdans welke gedanst kan worden op diverse soorten muziek van Blues tot Pop, waardoor het direct een van de meest gevarieerde partnerdansen is.

WestCoastSwing heeft veel te bieden, ook voor de reeds gevorderde dansers. Het geeft de danser en danseres de mogelijkheid zich te verdiepen in techniek, smooth en sexy moves welke ook in andere (koppel) dansen toegepast kan worden (Zouk, Salsa, Jive, Hip Hop). De westcoastswing wordt in Nederland al op diverse plaatsen wekelijks gedanst, en is inmiddels niet meer weg te denken op de grotere party’s en in de omliggende landen.

Deze cursus wordt gegeven door Chris & Geertje. Meer informatie op: www.westcoastswingdance.eu

 

ShelinaSalsa Friday Social dance.

Iedere vrijdag kun je vanaf 22:00 terecht bij ShelinaSalsa voor de Social Friday Dancing. Deze avonden zijn bedoeld voor zowel de cursisten als de niet cursisten van ShelinaSalsa.

Neem je dansschoenen en je goede humeur mee en kom naar de Every Friday Social Dance!

Entree zonder show  : € 3,50 / ShelinaSalsa cursisten : € 2,50

Entree met show: € 5,00 / Shelinasalsa cursisten: €4,00

Tijd       : 22:00 t/m 02:00

Locatie  : ShelinaSalsa.  Willem rosestraat 2a te Eindhoven