Shelina Salsa in Eindhoven

Shelina Salsa is gevestigd aan de Willem Rosestraat 2a in Eindhoven. Hier hebben we de beschikking hebben over twee stijlvol ingerichte danszalen. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde dansschool met inmiddels een groot ledenaantal. 

                                                                           .

Onder leiding van broer en zus Shelina & Glenn Donkers straalt het uitgebreide les programma een duidelijke visie uit.  Op een rustige, ontspannen manier de in’s & out’s van salsa en andere latin dansen (zoals Bachata, Mambo, ChaCha, footwork, shines) overbrengen op les deelnemers. Heb je twee linkervoeten? Ook zo stijf als een plank? Maak je geen zorgen.. Onze ervaring is dat met de juiste begeleiding en vooral met veel plezier kan iedereen dansen!

Samen met hun dansteams reizen ze internationaal om workshops en shows te geven. Hierbij blijven ze zichzelf altijd op internationaal niveau ontwikkelen, wat zich vertaalt in een grote diversiteit aan lessen, techniek en styling. De passie voor dansen wordt altijd vol enthousiasme tijdens de les doorgegeven!

Je kunt in deze stijlvolle dansschool terecht voor verschillende levels van salsa, mambo, chachacha, bachata, footwork  ,West coast swing, Pachanga en shines.

 

 

 

Shelina Salsa Eindhoven opendagen & Lesrooster Januari 2015.

Het nieuwe Shelina Salsa lesrooster seizoen Januari staat online. Voor het lesrooster klik hier! Open dagen zijn van Maandag 5 Januari t/m Zondag 11 Januari. Deze lessen zijn tevens de eerste lessen van de cursus.Voor informatie over de Kizomba les kijk op www.napassada.com.

 

Shelina Salsa Fanpage!

We hebben een nieuwe Fanpage! Op deze pagina houden we je van allerlei dingen op de hoogte. We posten regelmatig filmpjes,foto’s van de lessen en van onze eigen persoonlijke trainingen. Ook delen we op deze pagina onze party agenda, favoriete muziek en dansers en anderen  dingen!
Like en volg onze pagina! https://www.facebook.com/shelinasalsa

 

Friday Salsa Social Dance

Elke 2e vrijdag v/d maand is het raak bij Eindhoven ShelinaSalsa!! Na even een korte break van social’s we are back.. En hoe!! De afgelopen social’s waren lekker druk en gezellig.

De hele avond dansen op mooie, dansbare muziek. Een laagdrempelig maar vooral gezellige dansavond!

Datum: Vrijdag 13 Maart

Locatie: Willem rosestraat 2a Eindhoven

Tijd : 22:00 t/m02:00

DJ: Ariel Johnston
Entree: 3,50