ShelinaSalsa in Eindhoven

 

ShelinaSalsa is gevestigd aan de Willem Rosestraat 2a in Eindhoven waar we de beschikking hebben over twee stijlvol ingerichte danszalen. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde dansschool met inmiddels een groot ledenaantal.

Onder leiding van broer en zus Shelina & Glenn Donkers straalt het uitgebreide les programma een duidelijke visie uit: op een rustige, ontspannen manier de in’s & out’s van salsa en andere latin dansen (zoals Bachata, Mambo, ChaCha, footwork, shines) overbrengen op lesdeelnemers.

 

Samen met hun dansteams reizen ze internationaal om workshops en shows te geven. Hierbij blijven ze zichzelf altijd op internationaal niveau ontwikkelen, wat zich vertaalt in een grote diversiteit aan lessen, techniek en styling. De passie voor dansen wordt altijd vol enthousiasme doorgegeven!

Je kunt in deze stijlvolle dansschool terecht voor verschillende levels van salsa, mambo, chachacha, bachata, footwork  ,West coast swing, Pachanga en shines.

 

 

Elke 4e zondag v/d maand: Latin Sunday

Het is weer bijna 4e Zondag v/d maand! Dat betekend Latin Sunday ShelinaSalsa ShelinaSalsa. Gezelligheid..dansplezier en smakelijk eten gegarandeerd :) !

Vorige keer beviel de keuken van Oriental Express / Andy Patiwael zo goed dat hij dit keer er weer is! Je kunt vanaf 17:00 al beginnen met eten & sociallen.

Meld je aan op onze facebook event page. Klik hier

Tijd: 17:00 – 22:00
Entree: 3,50
DJ: Jerry Renten
Catering: Oriental Express

 

 

Lesrooster September online

Het lesrooster van de September cursus staat nu online!
Klik hier om het lesrooster te bekijken. De September cursus is 14 weken en gaat van start op maandag 15 September.  De laatste les is op vrijdag 19 December.

 

Friday Social Dance

Onze reguliere , wekelijkse social nights zijn veranderd.

In plaats hiervan geven wij vanaf Juni 2014 op elke 2e vrijdag van de maand een feest.

De volgende editie hiervan is op vrijdag 10 Oktober.

Entree: 3,5-

Tijd: 22:00 t/m 02:00