Shelina Salsa in Eindhoven

Shelina Salsa is gevestigd aan de Willem Rosestraat 2a in Eindhoven. Hier hebben we de beschikking hebben over twee stijlvol ingerichte danszalen. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde dansschool met inmiddels een groot ledenaantal. 

                                                                           .

Onder leiding van broer en zus Shelina & Glenn Donkers straalt het uitgebreide les programma een duidelijke visie uit.  Op een rustige, ontspannen manier de in’s & out’s van salsa en andere latin dansen (zoals Bachata, Mambo, ChaCha, footwork, shines) overbrengen op les deelnemers. Heb je twee linkervoeten? Ook zo stijf als een plank? Maak je geen zorgen.. Onze ervaring is dat met de juiste begeleiding en vooral met veel plezier iedereen kan dansen!

Samen met hun dansteams reizen ze internationaal om workshops en shows te geven. Hierbij blijven ze zichzelf altijd op internationaal niveau ontwikkelen, wat zich vertaalt in een grote diversiteit aan lessen, techniek en styling. De passie voor dansen wordt altijd vol enthousiasme tijdens de les doorgegeven!

Je kunt in deze stijlvolle dansschool terecht voor verschillende levels van salsa, mambo, chachacha, bachata, footwork  ,West coast swing, Pachanga en shines.

 

 

 

Nieuwe lesrooster Januari 2016 online!

Ook in het nieuwe jaar openen wij onze deuren weer… Na een jaar lekker te hebben gedanst in 2015 gaan we op naar het volgende! Het was een goed jaar met erg veel plezier tijdens de lessen en feesten, een jaar waarin veel vooruitgang is geboekt zowel bij cursisten en dansschool! We zijn dan ook erg blij met het verwelkomen van 2016 :)!
Tijdens de cursus Januari zijn de opendagen in de week van: Maandag 4 Januari t/m Donderdag 7 Januari.
Tijdens de open dagen kun je gratis en vrijblijvend aan de lessen deelnemen.
De open dagen zijn tevens ook de eerste lessen dus kom langs en laat je overtuigen!!

 

 

 

Shelina Salsa Fanpage

We hebben een nieuwe Fanpage! Op deze pagina houden we je van allerlei dingen op de hoogte. We posten regelmatig filmpjes,foto’s van de lessen en van onze eigen persoonlijke trainingen. Ook delen we op deze pagina onze party agenda, favoriete muziek en dansers en anderen  dingen!
Like en volg onze pagina! https://www.facebook.com/shelinasalsa