Shelina Salsa in Eindhoven

Shelina Salsa is gevestigd aan de Willem Rosestraat 2a in Eindhoven. Hier hebben we de beschikking hebben over twee stijlvol ingerichte danszalen. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde dansschool met inmiddels een groot ledenaantal. 

                                                                           .

Onder leiding van broer en zus Shelina & Glenn Donkers straalt het uitgebreide les programma een duidelijke visie uit.  Op een rustige, ontspannen manier de in’s & out’s van salsa en andere latin dansen (zoals Bachata, Mambo, ChaCha, footwork, shines) overbrengen op les deelnemers. Heb je twee linkervoeten? Ook zo stijf als een plank? Maak je geen zorgen.. Onze ervaring is dat met de juiste begeleiding en vooral met veel plezier kan iedereen dansen!

Samen met hun dansteams reizen ze internationaal om workshops en shows te geven. Hierbij blijven ze zichzelf altijd op internationaal niveau ontwikkelen, wat zich vertaalt in een grote diversiteit aan lessen, techniek en styling. De passie voor dansen wordt altijd vol enthousiasme tijdens de les doorgegeven!

Je kunt in deze stijlvolle dansschool terecht voor verschillende levels van salsa, mambo, chachacha, bachata, footwork  ,West coast swing, Pachanga en shines.

 

 

Nieuws! 2e show team bij Shelina Salsa 

Op zondag 20 September gaat bij ShelinaSalsa een nieuw 2e show team van start! Heb jij show ambities? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Het wordt een mambo on2 show, echter als je de mambo nog niet volledig beheerst hoeft dit geen probleem te zijn. We leren je gaander weg de juiste flow en technieken. Verder heb je binnen onze dansschool heb veel mogelijkheden om snel te leren.

Wat kun je verwachten?
– Leren van show dansers met internationale podium ervaring
– Gezellige sfeer & leuke trainingen
– Doorgroei mogelijkheden tot ons 1e team (Optreden op nationaal & internationale podia)

Tot slot kom je natuurlijk ook om een betere danser te worden. In onze trainingen trainen wij op:

Grounding, Bodymovement, Timing, Musicality,Muzieksbeleving, Styling, uitstraling

De stijl die wij dansen kenmerkt zich door de mambo on2 flow, ronde bewegingen en partnerwork die doorvloeien, Snelle arm combinaties voor de mannen wat mooier wordt gemaakt door de ronde bewegingen van de vrouwen, en natuurlijk knallende footworks!

Wij zullen ons uiterste best doen om wat wij doen zo goed mogelijk over te brengen. Het enigste wat wij van jou vragen is een goed humeur en een leergierige instelling!

Let op! Wil je meedoen dan is het vereist eerst een bericht te sturen naar Glenn/ Shelina of te mailen naar info@shelinasalsa.nl. Natuurlijk ook bereikbaar voor meer info!
Start datum zondag 20 September 14:00.

 

Nieuwe lesrooster online!

Opendagen zijn in de week van: Maandag 14 September t/m Donderdag 17 September.
Tijdens de open dagen kun je gratis en vrijblijvend aan de lessen deelnemen.
De open dagen zijn tevens ook de eerste lessen dus kom langs en laat je overtuigen!!
In het nieuwe seizoen gaat een nieuwe kizomba cursus van start en beginnen we een nieuwe show team.

 

 

Shelina Salsa Fanpage

We hebben een nieuwe Fanpage! Op deze pagina houden we je van allerlei dingen op de hoogte. We posten regelmatig filmpjes,foto’s van de lessen en van onze eigen persoonlijke trainingen. Ook delen we op deze pagina onze party agenda, favoriete muziek en dansers en anderen  dingen!
Like en volg onze pagina! https://www.facebook.com/shelinasalsa