Shelina’s Dance day!

Shelina Salsa’s dance day

Zaterdag 14 Mei is het AAN bij ShelinaSalsa! Tijdens deze dans dag kun jij aan je dansen werken, en van een feest genieten! We hebben diverse instructeurs uitgenodigd die jou hierbij gaan helpen..Om het af te toppen, ook nog genieten van spectaculaire shows in de avond.

Wat gaan we doen op deze dag?
————————–————————–————————–————————-
*We beginnen met een Mambo bootcamp. Hiervoor hebben wij Malek Abu (Salsability) uitgenodigd om deze te geven. Malek is een instructeur & artiest die door Eddie torres (grondlegger van het on2 dansen) opgeleid is in de on2 technieken. Voor meer informatie over de bootcamp lees onderaan de pagina.
————————–————————–————————–————————-
* Ook aan de bachata dansers hebben we gedacht! Voor het feest begint is er een workshop bachata door TC Dance company. Taiti & Cristel zijn welbekende Salsa artiesten. Zei staan Bekend om hun relaxede en leuke manier van lesgeven, enjoy :)!
————————–————————–————————–————————-
* Paaaaaaarttyyyy! Dance till you drop met 2 DJ’s. Natuurlijk onze eigen DJ Aldair, en DJ El Jomry! Op ons feest kun je genieten van Salsa, Mambo en natuurlijk zwoelle vibes met kizomba & Bachata! Ongekende gezelligheid van het zuiden, let’s go!
————————–————————–————————–————————-
*Shows om de gasten te vermaken, inspireren, enthousiasmeren mogen natuurlijk niet ontbreken. Op deze avond ga je genieten van 3 shows:

-Malek & Glenn & Shelina
– TC Dance company
– Shelina & Glenn
————————–————————–————————–————————-
Al in al wordt Shelina’s dance day een informatieve en recreatieve dag!
————————–————————–————————–————————-

Praktische info:
*Tijden*
Start bootcamp: 15:00
Start workshop ladies styling 17:30
Start workshop Bachata: 21:00
Start feest: 22:00
Einde: 3:00

*Prijzen*
Bootcamp 25,-
Feest + Workshop 10,-
Combinatie bootcamp,workshop en feest 30,-.

Aanmelden kan op facebook. Klik hier.

 

Extra bootcamp info:
Leer en word meester van de Eddie Torres technique & Franklin Diaz movement!

De Eddie Torres (grondlegger on2) techniek bestaat uit de meest fundamentele partnerwork moves en footwork. Het bereidt je lichaam voor om de basis technieken goed uit te voeren.

De Franklin Diaz (discipel van de eddie torres stijl) movement ontwikkeld je manier van bewegen. Hoe gebruik ik mijn lichaams center en de vloer om de bewegingen door te laten vloeien?

Laat deze bootcamp je inspireren. Je zult uit deze bootcamp komen met een smoothere dans stijl, vloeiend en zelfverzekerd. Hierdoor zal jou social dance uitspringen op de vloer!